Lahjakas Miika Niemelä vahvistamaan Vaanan kehittäjätiimiä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Syksyn alku ja iltojen pimeneminen eivät meitä täällä Vaanalla hidasta. Päin vastoin laitamme tuotekehityksessämme uutta vaihetta silmään, sillä teknologiatiimimme on saanut uuden vahvistuksen vanhemmasta ohjelmistokehittäjästä. Tervetuloa Vaanalle, Miika Niemelä!

Miika on kerännyt kokemusta ohjelmistokehittämisestä eri tuotetaloissa jo 20 vuoden ajalta. Sosiaali- ja terveysteknologia on Miikalle uusi aluevaltaus. Viimeisimmissä työpaikoissa on sielläkin oltu tärkeiden asioiden, kuten kierrättämisen (swap.com) ja kiusaamisen ja yksinäisyyden vähentämisen (Mightifier), äärellä.

– Vaanalla on teknisellä puolella ylevä missio viedä sote-teknologiaa tälle vuosituhannelle. Lisäksi palvelu voi tulevaisuudessa päätyä hyvin tärkeään asemaan apua tarvitsevien ja apua tarjoavien yhteen saattamisessa, vapaa-ajallaan pyöriä rakenteleva Miika pohtii.

Miika uskoo, että etenkin edeltävästä työkokemuksesta hajautetun laskennan parissa on hyötyä Vaanan tulevien palveluiden teknisen toteutuksen suunnittelussa. Uudessa työssään hän odottaa erityisesti haastavia koodaushommia.

– Vaana on yrityksenä selvästi tietoinen siitä, missä nyt ollaan ja mihin ollaan menossa niin markkinan kuin tekniikankin puolesta. Ensimmäisen viikon aikana on käynyt selväksi, että toiminta on avointa ja osallistavaa, eikä kasvun suuntaa jätetä sattuman varaan, Miika tiivistää.

Voisiko sinua kiinnostaa ura ohjelmistokehittäjänä Vaanalla? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!