Meistä mediassa

Eikö yksityinen olekaan paras? – Tuusulan kunnallinen hammashoito nappasi parhaat pisteet laatuvertailussa

Keski-Uusimaa 13.3.2018

Tuusulan kunnallinen hammashoitola sai parhaat pisteet laatuvertailussa, kertoo valinnanvapauteen erikoistunut teknologia- ja asiantuntijayritys Vaana. Toisen sijan otti yksityinen Studiodent ja kolmanneksi sijoittui Mehiläinen.

Lapin kuntia palkittiin palvelusetelin rivakasta käyttöönotosta, kuntien tiivis yhteistyö vakuutti tuomariston

Lapin Kansa 9.2.2018

Lapin maakunta voitti Vuoden palveluseteliteko 2017 -palkinnon. Rovaniemen, Tornion, Kemin, Kemijärven, Sodankylän ja Kolarin kunnat palkittiin torstaina Rovaniemen kaupungintalolla.

Bitcoin on tuomittu kuplaksi, mutta samaa teknologiaa käytetään pian asuntokaupassa, kuljetuksissa, viennin rahoituksessa ja jopa sotessa

Yle 27.12.2017

– Luomme lohkoketjulla yhden älykkään logiikan, johon maakunnat saavat halutessan liittyä, Vaanan toimitusjohtaja Matti Parpala sanoo.

Henkilökohtainen budjetti monistettavaksi työkaluksi?

Alueuudistus.fi -blogi 20.12.2017

Olemme yhteistyössä Vaana Technologies Oy:n (ent. Palvelutili Oy) kanssa työstäneet henkilökohtaisen budjetoinnin työkalua, jonka kautta tapahtuu niin palveluntuottajien rekisteröityminen, palveluntuottajien vertailu ja valitseminen sekä budjetin ja maksuliikenteen hallinnointi.

– Helene Vanninen, KU-sote

Miten asiakkaat löytävät parhaat sote-palvelut?

Kauppalehti 31.8.2017

Smartumin sisaryritys Palvelutili ostaa Lääkärihinta.fin, jossa asiakas voi verrata sote-palvelujen hintaa ja saatavuutta.

Sote-pilotit ja henkilökohtainen budjetti tulevat – uskallatko mukaan?

Hoiva ja Terveys 5.6.2017

Valtio jakaa maakunnille yhteensä 100 miljoonaa euroa sote-uudistusta pilotoiviin hankkeisiin. Uudistuksessa voi pilotoida sote-keskuksia, henkilökohtaista budjettia tai molempia. Siinä, missä sote-keskuksista on vatvottu julkisuudessa kyllästymiseen asti, on henkilökohtaisesta budjetista ollut julkisuudessa puhetta erittäin vähän.

Nopeimmat kunnat tarttuvat jo nyt hyvinvoinnin edistämiseen

Hoiva ja Terveys 6.7.2017

Sote-uudistuksen uutisoinnissa ennaltaehkäisevien palvelujen tärkeys on jäänyt muun muassa perustuslakikinastelun myötä vähälle huomiolle. Kuntien muuttuva rooli on kuitenkin yksi soten mielenkiintoisimmista kysymyksistä: vaikka uudistuksen jälkeen kunnat eivät vastaa enää varsinaisista sosiaali- ja terveyspalveluista, niiden tehtäväksi jää edelleen “kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen myös jatkossa” (THL).

Smartum odottaa sote-uudistuksesta isoa kasvua

Kauppalehti 12.1.2017

Kohdennetun maksamisen pioneeri jakaantuu kolmeksi yhtiöksi, joilla on näköpiirissä merkittäviä kasvumahdollisuuksia.

Palveluseteleiden käyttö kunnissa laajenee

Yle 3.12.2014

Palvelusetelien käyttö kunnissa on yleistynyt ja laajentunut tämän vuoden aikana. Näin arvioidaan työ- ja elinkeinoministeriöstä ja palveluseteleitä tarjoavasta yrityksestä.

Palveluseteli muuttuu sähköiseksi

Yle 14.5.2010

Mikkelin seudun kunnat siirtyvät lähipäivinä sähköiseen palvelusetelijärjestelmään. Sähköinen järjestelmä korvaa asteittain paperisen setelin.