Ruotsinkielinen vahvistus Vaanan asiakaspalveluun – Tervetuloa, Britta Nieminen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Helmikuu toi tullessaan uusia tuulia Vaanan tiimiin, kun asiakaspalvelumme on saanut uuden vahvistuksen palvelukoordinaattori Britta Niemisestä. Britta tuo asiakaspalveluumme tärkeää ja kaivattua ruotsin kielen osaamista. Tervetuloa Vaanalle, Britta! 

Koulutukseltaan Britta on fysioterapeutti (AMK) ja datanomi. Hän on tehnyt monipuolisen ja vaikuttavan työuran sote-sektorilla, ensin fysioterapeutin työssä ja myöhemmin tietotekniikan parissa. 

-Työvuosieni aikana olen hankkinut kattavan asiantuntemuksen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta  ja saanut runsaasti kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä erilaisista sote-järjestelmistä ja -projekteista, pitkään myös ulkomailla asunut Britta kertoo. 

Terveydenhuollon ammattilaisena Brittaa kiinnostaa päästä yhdistämään sote-sektorin osaaminen modernin tietotekniikan mahdollisuuksiin. Hän odottaa myös innolla mahdollisuutta oppia lisää asiakastarpeista ja miten niitä edistetään Vaanalla.

-Vaana on yrityksenä moderni ja kasvava toimija. Vaanalla hyvän asiakaskokemuksen kehittäminen on keskiössä, mikä on myös minulle tärkeää. Vaanalla minun on mahdollisuus taas saada uutta ja erilaista näkökulmaa tuttuun toimialaan, Britta tiivistää.

Mikäli siis soitat asiakaspalveluumme tai olet muilla tavoin meihin yhteydessä, auttaa Britta mielellään myös ruotsin kielellä!