Uutta väkeä Vaanalla

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vaana kasvaa kovaa vauhtia, jotta voisimme palvella asiakkaitamme ja muuttuvaa sote- ja varhaiskasvatuskenttää entistä paremmin.
Tänä keväänä tiimiin on liittynyt kolme uutta pelaajaa: Elisa, Jami ja Tomi.

Elisa Miettinen on Vaanan uusi sote-palveluiden asiantuntija. Kehitysvamma-alan moniosaaja Elisa siirtyi meille Tukena Oy:stä, jossa hän toimi palveluohjaajana. Elisa on koulutukseltaan sosionomi ja halusi päästä tutustumaan sote- ja varhaiskasvatuksen alaan entistä laajemmin.

”Odotan tulevalta kehitystä ja uusia aluevaltauksia niin itseltäni kuin yritykseltämmekin. Työn merkityksellisyys on minulle tärkeää, ja uskon Vaanan olevan minulle siksi hyvä match.”

Uudet aluevaltaukset ovat Elisalle tuttu juttu – hän on myös rugbyn Suomen mestari ja Ylioppilasteatterilainen vuodesta 2008.


Elisa ja Jami aloittivat Vaanalla jo helmikuussa.

Vaanan asiakaspalvelua vahvistamaan tullut Jami Pulkkinen saapui taloon Attendo Oy:ltä, jossa hän ehti toimia sekä teknisen että hallinnollisen asiakaspalvelun ja reklamaatioiden sekä kilpailutusten parissa lähes seitsemän ja puoli vuotta. Jami vastaa Vaanalla myös meneillään olevasta GDPR-prosessista ja uusiin säännöksiin mukautumisesta. Vapaalla Jami tykkää reippailla luonnossa, minkä lisäksi kuulemma ”kaikki viihde, joka on 80-luvulta, on hienoa!”

”Vastaanotto Vaanassa on ollut erittäin mainio sekä uusien työkaverien, työtehtävien että asiakkaiden puolelta. On ollut kiinnostavaa hypätä ison terveyspalveluyrityksen (tieto)hallinnosta mukaan pieneen mutta pippuriseen kasvuyritykseen keskelle sosiaali- ja terveyspalvelualan uudistuksia. Päivän kohokohta on, kun saa asiakkailta kiitosta hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Tähän linjaan pyrin myös jatkossa!”

Viimeisimpänä porukkaan on tullut Chief Architectimme Tomi Päiväniemi, joka siirtyi Vaanalle ohjelmistoyritys Leiki Oy:n CTO:n paikalta. Ahkera paritanssin ja paritanssin valokuvauksen harrastaja odottaa Vaanalta työtä, jonka kokee olevan yhteiskunnalle hyödyllistä ja helpottaa ihmisten elämää. Sitä meiltä kyllä löytyy!

Tervetuloa tiimiin! 

Kirjoittaja on Rosa Nylén on Vaanan viestintä- ja markkinointiasiantuntija.