Vaana Oy ponnisti plussalle, toimitusjohtaja vaihtuu kevään aikana

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
TIEDOTE
11.2.2022
Palveluseteleihin sekä palveluostojen tiedolla johtamiseen keskittyvä Vaana Oy teki vuonna 2021 positiivisen ja tähän asti parhaan tuloksensa.
Yhtiön palvelusetelijärjestelmässä ostettiin sosiaali- ja terveydenhuollon sekä varhaiskasvatuksen palveluita noin 165 miljoonan euron arvosta (+27 %). Yhtiön liikevaihto kasvoi 1,8 miljoonaan euroon (+13 %) ja liiketulos parani 0,2 miljoonaa euroa positiiviseksi.

 

”Vaanan ensimmäiset viisi vuotta ovat edellyttäneet merkittäviä investointeja, ja olen tyytyväinen siihen, että yhtiön liiketoiminta saatiin nyt selvästi plussan puolelle. Tulos antaa hyvät mahdollisuudet jatkaa yhtiön tuotteen ja palveluiden kehittämistä. Omasta puolestani kiitän asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja Vaanan työntekijöitä tähänastisesta kehitysmatkasta, ja toivotan menestystä seuraaviin kehitysaskeleisiin”, sanoo yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Matti Parpala, joka siirtyy yhtiöstä eteenpäin huhtikuussa.

 

Vaanan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Lääketietokeskus Oy:n toimitusjohtajana aiemmin työskennellyt Minna Palhamo. Hän aloittaa perehtymisensä tehtävään 14. helmikuuta.

 

”Vaana ratkoo yhtä tulevien hyvinvointialueiden suurimmista haasteita, eli miten tukea ja tuottaa sotepalveluita parhaalla tavalla eri tilanteissa. Tässä onnistumalla hyvinvointialueiden on mahdollista olla huomattavasti nykyistä tehokkaampia – tämä on välttämätöntäkin Suomen sote-järjestelmän kestävyyden kannalta”, kertoo Palhamo.

 

”Kiitän Matti Parpalaa ansiokkaasta työstä Vaanan hyväksi ja toivotan hänelle menestystä tulevissa tehtävissään. Vaana jatkaa vahvaa panostustaan sotepalveluiden kehittämiseen sekä palvelusetelitoimintaan, ja haluaa jatkossa toimia muodostuvien hyvinvointialueiden merkittävänä yhteistyökumppanina”, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Ari Anttonen.

 

Lisätiedot: hallituksen puheenjohtaja Ari Anttonen, 040 540 3277, ari.antton@gmail.com