Mikä Vaana?

Palvelutili on nyt Vaana

Me teemme valinnanvapaudesta totta.

 

Vaana tekee kunnille ja maakunnille maksuliikennepalveluita: palveluseteleitä, asiakasseteleitä ja henkilökohtaisen budjetin hoitamista varten. Lisäksi teemme valinta- ja vertailutyökaluja sote-palveluille, jotta jokaisella olisi mahdollisuus löytää itselleen sopivimmat palvelut helposti ja luotettavasti. Palveluistamme voit lukea lisää täältä.

Olemme kehittäneet Smartum Palveluseteliä jo vuodesta 2008 yhdessä kuntien ja palveluntuottajien kanssa. Vuonna 2010 toimme markkinoille ensimmäisinä Suomessa sähköinen palvelusetelin. Sähköinen palveluseteli nyt käytössä yli 50 kunnassa joiden alueella asuu yli miljoona ihmistä ja lähes 1000 palveluntuottajaa vastaanottaa Smartum Palveluseteliä.

Vuonna 2017 Vaana (ent. Palvelutili Oy) erkaantui Smartumista, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja vastata kasvuun. Kesällä 2017 tiimimme kasvoi neljällä, kun porukkaan liittyivät Lääkärinhinta.fi -palvelun perustajat (eMedi Innovations Oy). Vaanan omistaa suomalainen perheyritys The Orange Company.

 

”Teemme palveluita, jotka eivät ketuta.”