Vaanan kehittäjätiimiin kansainvälistä vahvistusta – Tervetuloa, Mike!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kehittäjätiimimme on vahvistunut jälleen uudella lahjakkaalla osaajalla – tervetuloa Vaanalle, Mike Shevchuk! Venäjältä kotoisin oleva Mike on aloittanut kehittäjätiimimme uutena vahvistuksena syyskuussa.

Mike on koulutukseltaan insinööri, ja hän on opiskellut Tomskin valtionyliopistossa ohjausjärjestelmiä sekä radioelektroniikkaa. Myös työkokemusta IT-alalta on ehtinyt kertyä jo vaikuttava määrä.

– Minulla on ollut useita erilaisia rooleja IT-kentällä 15 vuoden ajan – lopulta kuitenkin päädyin käyttöliittymien suunnitteluun. Olen ollut mukana kehittämässä muun muassa pankkipalveluita, verkkokauppaa, pelejä sekä erilaisia tietoliikennepalveluja, Mike summaa vaihderikasta uraansa ennen Vaanalla aloittamista.

Helsinki, ja Suomi yleensä, näyttäytyy Mikelle vahvana tekijänä IT-alalla. Suomalainen kulttuuri vaikuttaa hänen mukaansa positiivisesti ihmisten työskentelytapoihin.

– Ei kannata pelätä suomen kielen osaamattomuutta – eri kansallisuuksien määrä Suomessa voi yllättää, hän kannustaa muita Suomessa työskentelystä haaveilevia.

Halu tehdä yhteiskunnastamme sekä sosiaali- ja terveydenhuollostamme entistä parempia joustavilla IT-ratkaisuilla sekä yhtiön kokeneet asiantuntijat ja alan tietotaito vaikuttivat Miken kiinnostukseen työskennellä Vaanalla.

– Vaana on upea paikka, jossa tiimin sisäinen viestintä sekä ideoiden jakaminen muiden kesken toimivat – ja jossa saa päästää koko potentiaalinsa valloilleen, Mike kuvailee tunteitaan Vaanalla aloittamisesta.

Read this text in English