Vaanan tuotekehitystiimin uusi osaaja – Tervetuloa, Ella Söderlund!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Viime vuoden lopulla Ella Söderlund on aloittanut Vaanan tuotekehitystiimissä palvelumuotoilijana. Ellan ja koko tiimin avulla tähtäämme yhä systemaattisempaan ja laadukkaampaan tuotekehitykseen. Tervetuloa iloiseen tiimiimme, Ella!

Koulutukseltaan Ella on kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta. Ennen Vaanalle tuloa Ella on työskennellyt muun muassa liiketoiminta-analyytikkona Capgemini Finlandilla isossa julkisen sektorin projektissa. Työtehtävissä korostuivat erityisesti käyttäjätutkimus, vaatimusten hallinta, dokumentointi ja käyttöliittymäsuunnittelu.

– Minulla ei ole suoranaista kokemusta sote-alalta, mutta koen toimialan tarjoavan valtavasti mahdollisuuksia sote-uudistuksen ja digitalisaation myötä, uusi tiimimme jäsen taustoittaa ja toivoo, että päättäjillä olisi rohkeutta jatkossa tehdä päätöksiä ja vastata alan haasteisiin.

Ellan matka vaanalaisena on alkanut hyvin. Hän katsoo, että Vaanalla kiinnitetään huomiota työntekijöiden hyvinvointiin ja omalla aktiivisuudellaan pystyy vaikuttamaan toimintatapoihin sekä viihtyvyyteen.

Työpaikan vaihto oli Ellalle samalla myös hyppy suuresta monikansallisesta yrityksestä pienempään ja ketterämpään yritykseen. Vaanalla Ella pääsee mukaan sisäiseen tuotekehitystiimiin ja aidosti vaikuttamaan palvelusetelijärjestelmän tulevaisuuteen.

– Työkaverit ovat tosi mukavia ja hiljalleen olen itsekin päässyt työn makuun, kun tuote ja toimintaympäristö ovat tulleet tutummiksi. Olen jo päässyt osallistumaan käyttäjähaastatteluun ja odotan innolla, että pääsen kerryttämään lisää ymmärrystä käyttäjistä ja heidän tarpeistaan, Ella kuvailee aloitustunnelmiaan.

Ella arvioi, että OmaVaana-palvelusetelijärjestelmässä on paljon potentiaalia. Käyttäjälähtöiseen suunnitteluun on selkeästi panostettu. Loppukäyttäjien osallistamisella kehitykseen voidaan luoda järjestelmä, joka oikeasti vastaa käyttäjien tarpeisiin.

– Olen kiinnostunut luovasta ongelmanratkaisusta ja uskon, että voin tuoda Vaanalle uusia työtapoja ja ideoita, kuinka hyödyntää palvelumuotoilua tuotekehityksessä. Tykkään oppia ja kokeilla uusia ideoita, ja toivon, että voin innostaa muitakin tekemään niin, hän tiivistää.

Olisitko sinä kiinnostunut työskentelemaan Vaanalla? Katso avoimet työpaikkamme kätevästi osoitteessa vaana.fi/careers.