Ratkaisut

Ratkaisut

Meidän ratkaisumme eivät ketuta.

Mahdollistamme palveluiden vertailun ja valinnan sekä sujuvan rahoituksen ja hallinnon. Ratkaisumme ovat kustannustehokkaita ja helppokäyttöisyyden vuoksi nopeasti otettavissa käyttöön ilman kalliita ja raskaita IT-integraatioita. 

Vaana Palveluseteli

Kunnan asiakkaalle myöntämä seteli, jolla tämä voi valita palveluntuottajan tuottamaan hänelle myönnetyn sosiaali-, terveys- tai varhaiskasvatuspalvelun – esimerkiksi hammastarkastuksen tai lapsen päivähoidon.
KÄYTÖSSÄ

Vaana Henkilökohtainen budjetti

Laaja-alaista ja jatkuvaa tukea tarvitsevalle ikääntyneelle tai vammaiselle myönnettävä maksusitoumus, jolla tämä voi valita palveluntuottajia, joilta hankkia hänelle ennalta suunniteltuja palveluja.
Käytössä

Vaana Hyvinvointiseteli

Kunnan kuntalaiselle myöntämä seteli, jolla tämä voi valita itselleen palveluntarjoajan, jolta hankkii hyvinvointipalveluja. Hyvinvointisetelin käyttöönottoa suunnitellaan jo monissa Suomen kunnissa.
PILOTOINTI

Ratkaisu juuri teille

Haluaisitteko kokeilla jotain muuta valinnanvapausmallia tai onko teillä jokin uusi idea? Asiantuntijamme auttavat teitä löytämään ja rakentamaan juuri teidän kuntaanne tai kuntayhtymäänne sopivat ratkaisut.
KYSY LISÄÄ