Blogi

Miten asiakas voi hallita omaa henkilökohtaista budjettiaan?

Palvelumuotoiluasiantuntijamme Taru Vainikainen esittelee videolla henkilökohtaisen budjetin prototyyppiä. Henkilökohtainen budjetti on rahasumma, jonka kunta tai maakunta myöntää jatkuvaa ja paljon tukea tarvitsevalle ikääntyneelle tai vammaiselle henkilölle tarpeellisten palveluiden hankintaan.

Saammeko esitellä: OmaVaana

Me Vaanalla olemme uusineet verkkopalvelumme käytettävyyden tälle vuosituhannelle ja tuoneet mukaan toivottuja ominaisuuksia. Kehitystyö jatkuu yhä, ja ensimmäiset pilotit ovat käynnistymässä.

Mitä Sote-atk-päiviltä jäi käteen?

Vaanalaiset kävivät haistelemassa sote-alan ICT-tuulia Sote-atk-päivillä Jyväskylässä 21.-23.5.2018. Mikä puhututti messuilla ja mitä meille jäi Jyväskylästä käteen? CEO:mme Matti summaa videolla kokemukset tapahtumasta!   Julkaistu 24.5.2018

Uutta väkeä Vaanalla

Vaana kasvaa kovaa vauhtia, jotta voisimme palvella asiakkaitamme ja muuttuvaa sote- ja varhaiskasvatuskenttää entistä paremmin.
Tänä keväänä tiimiin on liittynyt kolme uutta pelaajaa: Elisa, Jami ja Tomi.

Tekoäly tulee, mutta onko se ratkaisu vaikeasti käytettäviin palveluihin?

Tekoäly on aihe, joka on viime vuosina noussut voimakkaasti yleiseksi puheenaiheeksi. Robotiikka on kehittynyt valtavalla, osin jopa pelottavalla vauhdilla, ja tuntuu että melkein millä tahansa muullakin alalla tekoäly on samanaikaisesti sekä uhka että mahdollisuus.

Vaana goes Sote-atk-päivät!

Sote-uudistus ja valinnanvapaus ovat massiivisia projekteja, joihin liittyy maakunnissa ja kunnissa paljon mm. teknisiä kysymyksiä, joihin ei vielä ole ratkaisua. Me Vaanalla haluamme auttaa, ja siksi tarjoamme Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä ilmaista suunnitteluapua. Tule ongelmasi kanssa Vaanan luo – me ratkaisemme sen.