Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä, Liinu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vaanalla on toukokuussa aloittanut yksi uusi kaivattu lisäkäsipari, sillä tiimiimme hyppäsi mukaan korkeakouluharjoittelijaksi Liinu Inkeroinen. Tervetuloa Vaanalle! Liinu tulee työskentelemään syksyyn saakka monipuolisissa tehtävissä muun muassa asiakaspalvelussamme, viestinnässämme ja markkinoinnissamme.

Liinu opiskelee parhaillaan yliopistossa valtio-oppia ja julkishallintoa (statskunskap med förvaltning) pääaineenaan ja sivuaineinaan sosiaalipolitiikkaa, yhteiskuntapolitiikkaa sekä lakia. Opiskelupaikkana on Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors Universitet.

– Sosiaali- ja yhteiskuntapolitiikka kiinnostavat tällä hetkellä eniten, ja kiinnostus on herännyt opintojen aikana. Julkishallinto on myös kiinnostavaa – ja on hyödyllistäkin monissa erilaisissa töissä, Liinu taustoittaa.

Vaanalla harjoittelijamme on saanut lämpimän ja innostavan vastaanoton, ja nyt takana on jo pari viikkoa tiivistä työskentelyä. Liinun mukaan alkurupeama Vaanalla on ollut rentoa ja hauskaa, mutta myös kannustavaa. Haasteitakin on jo ehtinyt tulla vastaan.

– Harjoitteluni Vaanalla yhdistää kivasti kiinnostukseni kohteet opiskeluista, antaa valmiuksia tulevaisuuden töihin ja työelämään ehkäpä sote-alalla. Vaanalla työskentelyssä yhdistyvät hyvin myös sote-maisteriopinnoissa esille tulevat asiat, kuten terveys- ja hyvinvointierot, sosioekonomisen aseman vaikutukset, väestötiede, eriarvoisuus sekä poliittinen luottamus, arvioi Liinu, joka harkitsee sote-maisteriohjelmaan hakeutumista.

Jatkossa Liinun ääntä voikin siis kuulla sekä suomeksi että ruotsiksi, jos pirauttaa asiakaspalveluumme tai on muilla tavoin meihin yhteydessä. Vielä kerran: huippua, että olet täällä kanssamme tekemässä tärkeää työtä!