Vaana vastaa kasvavaan kysyntään kolmella uudella asiantuntijalla

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Palvelusetelin alati kasvavan kysynnän johdosta myös Vaana on kasvanut kuluvan kesän aikana kolmella uudella asiantuntijalla. Uusia perheenjäseniämme ovat Maria, Olli-Juhani ja Hans-Joachim. Toivotamme uudet työkaverit lämpimästi tervetulleeksi parantamaan suomalaisten sote-palveluiden saatavuutta. 

Maria Erkheikki-Kurtti on uusi asiakkuusjohtajamme

Maria siirtyi Vaanalle elokuun alussa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Med Groupilta, jossa hän on toiminut sekä myyntijohtajana että myyntipäällikkönä.

Ennen Med Groupille siirtymistä Maria on työskennellyt asiantuntijatehtävissä sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestössä ja esimiestehtävissä erikoissairaanhoidossa. Koulutukseltaan hän on terveystieteiden maisteri. Marian pitkä ja monipuolinen kokemus sote-sektorilta tuo korvaamattoman lisän Vaanan tiimiin.

– On hienoa jatkaa vanhojen ja tuttujen asiakkaiden parissa, mutta kuitenkin uuden äärellä. Palveluseteli pitää pintansa mahdollisista uudistuksen tuomista muutoksista huolimatta. Suomalaiset arvostavat mahdollisuutta valita itse, Maria sanoo.

Perinteisen sote-palvelusetelin lisäksi Maria tulee työskentelemään myös varhaiskasvatuksen parissa, sillä palvelusetelin kysyntä kasvaa varhaiskasvatuksessa vauhdilla.

– Varhaiskasvatuksen kenttä on minulle uusi. Odotan innolla uusia tuulia pitkän sote-taipaleen jälkeen. Haluamme olla mukana luomassa lisää valinnanvapautta lapsiperheille. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää, ja siksi kehitämmekin tuotteitamme jatkuvasti heidän kanssaan, Maria tiivistää.

Olli-Juhani Piri on aloitti elokuussa viestintä- ja sote-asiantuntijanamme

Olli-Juhani on työskennellyt aiemmin talouden ja politiikan sekä sosiaali- ja terveysasiain toimittajana niin kuluttajille, terveydenhoidon ammattilaisille kuin päättäjillekin suunnatuissa julkaisuissa. Vaanalle hän siirtyi Bonnierilta.

Olli-Juhani on vahvasti verkostoitunut ja tuntee sote-sektorin uudistuksineen jopa lakipykälän tarkkuudella, ja hänen toimialatuntemuksensa ja visuaalinen silmänsä monipuolistavat Vaanaa entisestään. Koulutukseltaan Olli-Juhani on filosofian maisteri.

– Suomalaiset todella haluavat vaikuttaa omiin palveluihinsa ­– ja tähän Vaana tarjoaa hallittuja ratkaisuja, jotka tosiasiallisesti parantavat valinnanvapautta. Kaiken tämän takana on hurjan lahjakas ja monitaustainen tiimi, johon mielellään hyppää mukaan. Sotesta ei todellakaan voida viestiä liikaa tai liian selkeästi, Olli-Juhani tuumaa.

Hans-Joachim Aho-Mantila lensi Vaanalle ohjelmistokehittäjäksi suoraan Baijerista Saksasta

Taustaltaan Hans-Joachim on matemaatikko ja on väitellyt tohtoriksi sovelletusta matematiikasta ydinenergian alalla. Hän on aiemmin työskennellyt tutkijana sekä IT-konsulttina Saksassa.

Hans-Joachim muutti Suomeen perheineen tänä kesänä ja tuo Vaanan tiimiin osaamiseen uuden ulottuvuuden loistavilla ohjelmistokehittäjän taidoillaan sekä verrattomalla matemaattisella osaamisellaan.

– Yhteiskuntaa hyödyttävien asioiden parissa työskentely on mahtavaa. Toivon, että voin auttaa rakentamaan palveluita, jotka ovat avuksi ja helpottavat niin kansalaisten kuin kuntienkin arkipäiväistä elämää. Vaana vaikuttaa erittäin eloisalta ja ihmiset ovat erittäin mukavia, sanoo kahvista ja urheilusta vapaa-aikanaan nauttiva Hans-Joachim.