Vaanan viestintä ja markkinointi sai uuden luotsaajan – Tervetuloa Vaanalle Enni!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Viestinnän ja markkinoinnin tiimimme sai uuden vetäjän alkuvuodesta ­– tervetuloa Vaanalle Enni Ikonen!

Enni opiskelee Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyn tradenomiksi, tarkoituksenaan valmistua tämän vuoden aikana. Tutkintoaan hän on täydentänyt mm. oikeustieteen opinnoilla avoimessa yliopistossa. Työkokemusta Enni on ennen Vaanaa kerryttänyt politiikan parissa valtuustoryhmän poliittisena sihteerinä, sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen erikoistuneessa konsulttitoimistossa. Näiden lisäksi Enni on suorittanut harjoittelun Suomen YK-edustustossa New Yorkissa. 

Erityisen innostavana Enni on nähnyt mahdollisuuden ottaa vastuuta viestinnän ja markkinoinnin tiimin vetäjän roolissa, etenkin kun Vaanalla saa tehdä yhteistyötä oman ja muiden tiimien alansa ammattilaisten kanssa. Ennin mukaan työssä saa myös yhdistää aiempaa työ- ja opiskelutaustaa, mikä tukee päivittäistä työskentelyä. 

Vaanassa korostui kaksi minua kiinnostavaa teemaa: moderni järjestelmäkehitys sekä mielenkiintoiset sidosryhmät yhteiskunnallisessa rajapinnassa. Myös nykyaikainen työskentelykulttuuri sekä pienen yrityksen kehitysmahdollisuudet motivoivat työskentelemään juurikin Vaanalla, Enni tiivistää. 

 Enni uskoo tuovansa Vaanalle näkemystä yhteiskunnallisesta päätöksenteosta, osaamista nykyaikaisten viestintäalustojen käytöstä, sekä uskallusta kokeilla ja tutkia uusia toimintamalleja. Pian Ennin aloittamisen jälkeen tiimimme siirtyikin etätyöskentelyyn, se ei kuitenkaan ole menoa haitannut.

­­Ensimmäisestä päivästä lähtien minut on otettu Vaanalla avosylin vastaan. Vaanalla työtä tehdään motivoituneesti, mutta ilmapiiri on aina kannustava ja rohkaiseva. Heti etätöihin siirtymisen jälkeen Vaanalla on tehty paljon töitä työntekijöiden viihtyvyyden eteen. Aamu alkaa työkavereiden kanssa etäkahveilla, tosin minun tapauksessani Cola Zerolla, ja läpi työpäivän kommunikoidaan työkavereiden kanssa mahdollisimman hyvän vuorovaikutuksen säilyttämiseksi, Enni kuvailee tuntemuksiaan Vaanalla aloittamisesta.