Suun terveydenhuollon palveluseteli

Suun terveydenhuoltoa palvelusetelillä

Kaikilla kuntalaisilla on yhtäläiset oikeudet päästä hoitoon myös suun terveydenhuollossa. Joskus kunnan palveluihin on kuitenkin esimerkiksi päässyt kertymään jonoja ja hoitoon pääsy voi viivästyä.

Kunta voi helpottaa tilannetta tarjoamalla kuntalaiselle palvelusetelin suun tai hampaiden hoitoon hoidontarpeen arvioinnin tai tutkimuksen perusteella.

Suun terveydenhuollon palveluseteliä käytetään esimerkiksi hammastarkastuksissa, suun ja hampaiston perushoidossa, särkypotilaiden jatkohoidossa ja lohjenneiden hampaiden hoidossa. 

Suun terveydenhoidon palvelusetelin käyttöönotto on todistetusti lyhentänyt hoidon odotusaikoja, vähentänyt kunnallisen terveydenhoidon työpainetta ja tuonut uusia asiakkaita palveluntarjoajille.

 

Pikalinkit palveluihimme

Linkit avaavat uuden ikkunan selaimeesi.

0 %

Perusterveydenhuollon palveluseteleistä on käytössä hammaslääkärin vastaanottotoiminnassa

0 +

Kunnassa on jo käytössä suun terveydenhuollon palveluseteli vuonna 2018

0 %

Suun terveydenhuollon palvelusetelin osuus kaikista terveydenhuollon palveluseteleistä vuonna 2018

Olemme saaneet kiitosta lohkeamien hoitoon tarkoitetusta palvelusetelistä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä, kun saavat pysyvän paikan nopeasti, yhdellä kerralla.”

Palvelusetelin hyödyt suun terveydenhuollossa

Suun terveydenhuollon palveluseteli antaa kunnalle parhaat mahdollisuudet kehittää kuntalaisten palveluja.
Kunta
Palveluntuottaja
Asiakas eli kuntalainen
Vaana hammas
Kiinnostuitteko suun terveydenhuollon palvelusetelistä? Kerromme mielellämme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Kerromme mielellämme lisää suun terveydenhuollon palvelusetelistä ja Suomen johtavasta palvelusetelijärjestelmästä. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Antamianne yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoon. Jos olet kuntalainen, joka haluaisi palvelusetelin, lue lisää tästä.